SMREKCA d.o.o.
KRKA 24, 1301 KRKA

IZVEDBA SCENOGRAFIJ IN KULIS

Gledališke in filmske scenografije običajno nastajajo v čudovitem svetu scenografove in režiserjeve domišljije. Slike, ki jih njihova domišljija prinaša, so naš izziv, saj jih s pomočjo znanja in tehnologije prelevimo v resnične scenografske elemente. Ti elementi odigrajo vlogo, ki so jim jo dodelili ustvarjalci, hkrati pa so primerni za postavitev in prevoz na gostovanja.

IZVEDBA SEJEMSKIH IN RAZSTAVNIH PROSTOROV

Skice oblikovalcev razstavnih prostorov včasih naročnika pustijo brez besed. A ga včasih pustijo tudi v zadregi, češ, kako bomo to izvedli? Bolj, kot je izvedba kompleksna, bolj zanimiv je takšen projekt za nas. Način, kako izvedemo oblike, funkcionalnosti in barve, tudi takšne, ki ne delujejo prav nič lesene, so tisto, kar nas uvršča med najboljše mizarske delavnice v Sloveniji.

NAČRTOVANJE IN IZDELAVA POHIŠTVA

Pohištvo je tisto, ki definira udobje in življenjski slog posameznika v stanovanju. Zato ne preseneča, da se pogosto pojavijo individualne želje po kosih pohištva, ki znajo biti daleč onstran tistega, kar ponujajo trgovine. Naročnikova domišljija, pa naj bo naročnik oblikovalec pohištva ali posameznik, ki opremlja svoje stanovanje, je dragocenost, ki jo želimo spoštovati v vsakem detajlu končnega izdelka.